/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Idri Istrefi: Në Frëngovë preka nga afër problematikat dhe hallet e këtij vendbanimi
Qyteti, Slider

Idri Istrefi: Në Frëngovë preka nga afër problematikat dhe hallet e këtij vendbanimi

Dëgjesë publike mes vëllezërish në Frëngovë

Në një atmosferë tejet mikpritëse , në Frëngovë preka nga afër problematikat dhe hallet e këtij vendbanimi. I sigurova banorët që vërejtjet e tyre, sygjerimet dhe pritshmëritë e tyre do të jenë shumë shpejt pjesë e programit tonë zgjedhor.

Ju njoftoj se gjatë kësaj periudhe do të jem në çdo lagje e vendbanim, për të marrë informacionet dhe kontaktet e para për përpilimin e programit tonë zgjedhor, i cili do të jetë tepër ambicioz dhe tepër pragmatik në të njëjtën kohë.

#PërFrëngovën, ashtu siç për çdo vendbanim nuk do të kujtohemi vetëm në kohë fushatash.
Idri Istrefi

September 14, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres