/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Bekim Qoku i drejtohet Grubit: Shpërndarësit e këtij virusi agresiv kanë qenë funksionarët e BDI-së, t’i izolojmë, t’i mbajmë në karantinë
Opinion, Slider

Bekim Qoku i drejtohet Grubit: Shpërndarësit e këtij virusi agresiv kanë qenë funksionarët e BDI-së, t’i izolojmë, t’i mbajmë në karantinë

Nëse korrupsionin e barazojmë me virus, siç po e bën Grubi, bartësit dhe shpërndarësit e këtij virusi në mënyrën më agresive të mundshme kanë qenë funksionarët e BDI-së. Andaj do ishte mirë t’i izolojmë, t’i mbajmë në karantinë për një kohë të gjatë. Po të kishte kaq e thjeshtë.

BDI përmes funksionarit të saj më të famshëm dhe më kontravers, Artan Grubi, kopjon strategjinë elektorale të PDK-së në zgjedhjet e fundit në Kosovë, e cila për kryefjalë të fushatës kishte pikërisht dobësinë e saj më të madhe, pikën e saj më të dobët, konkretisht korrupsionin, vjedhjen, abuzimin me pushtetin. Gozhdën me gozhdë.
Por në Kosovë PDK u bë pikë e pesë, atje këto kopalla nuk kalojnë, sepse këtë nuk e lejoi puna, serioziteti, strategjia dhe vullneti i fortë i LV, që u kurorëzua me fitoren historike.

Këtu në MV mbase edhe mund të funksionojë, sepse, opozitës këtu i mungojnë këto atribute.

Bekim Qoku /Struga Ekspres

September 6, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres