/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!

Balerina që nuk pranon të ndryshoj pamjen, ja pse (FOTO)

Balerina profesioniste 22 vjeçare, Cassandra Naud ka lindur me një nishan të madh nën syrin e saj të majtë.Ajo është lutur shumë nga familjarët dhe shokët e saj që të bëjë një operacion që të heq nishanin nga fytyra e saj, por ajo ka refuzuar këtë kategorikisht, pasi vlerëson pamjen e saj unike pasi kështu ajo motivohet më shumë.
Edhe pse ajo ka këtë nishan në fytyrë, ajo prapë duket shumë e bukur.(FOTO)

error: Content is protected !!
Struga Ekspres