Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
11 infermiere të një spitali mbesin shtatzënë në njëjtën kohë/Drejtoresha: Kjo është argëtuese
Shëndetësi, Slider

11 infermiere të një spitali mbesin shtatzënë në njëjtën kohë/Drejtoresha: Kjo është argëtuese

11 pr ofesioniste mjekësore në një spital të vetëm në Misuri janë shtatzënë në të njëjtën kohë, me dy infermiere që do të lindin në të njëjtën ditë.

Rastësisht, shumica e tyre punojnë në obstetrikë.

“Ato gjithmonë i bëjnë gjërat në grupe, ne kurrë s’kemi pasur kaq shumë gra shtatzënë në të njëjtën kohë”, tha drejtoresha e Qendrës së Lindjes Nicki Kolling për Fox4 KC. “Pra është argëtuese”, tha ajo.

Gratë janë gati të lindin këtë vit, me lindjet më të shpejta që priten në dy javët e ardhshme dhe lindjen e fundit rreth Ditës së Falënderimeve.

May 12, 2022

Struga Ekspres