Zjarr i madh në një ndërtesë në Bllok 82 në Tetovë, zjarrfikësit në luftë me zjarrin (FOTO)
Maqedoni, Slider

Zjarr i madh në një ndërtesë në Bllok 82 në Tetovë, zjarrfikësit në luftë me zjarrin (FOTO)

Vazhdon lufta mes zjarrfikësve dhe zjarrit që ka kapluar një ndërtesë në Blok 82 në Tetovë. Siç raporton komandati i NJTKZ për TS, thotë se zjarrfikësit janë duke arritur që të lokalizojnë zjarrin. “Jemi duke lokalizuar zjarrin, ishte shumë i madh, ne vazhdojmë luftën dhe shpresojmë se do të arrijmë që ta shuajmë” thotë Aliti për TS.

October 7, 2018

Struga Ekspres