Ziadin Sela, merr pjesë në përurimin e rrugës për te Stanet e Llabunishtit (FOTO)
Qyteti, Slider

Ziadin Sela, merr pjesë në përurimin e rrugës për te Stanet e Llabunishtit (FOTO)

Në Llabunishtin e këtyre shqiptarëve të mëdhenj, për të përuruar atë që nisëm kohë më parë mes shumë vështirësive dhe pengesave nga pushteti qendror VMRO-BDI. Sot rruga për tek Stanet e Llabunishtit është realitet dhe premtim i realizuar nga qeverisja e kaluar lokale. Zhvillimi i turizmit malor në këto anë tashmë do të jetë më i lehtë dhe më i shpejtë.
Aleanca per Shqiptaret-Struge

October 3, 2018

Struga Ekspres