Zhduket një 20 vjeçare
Maqedoni, Slider

Zhduket një 20 vjeçare


Dje në orën 15 në SPB- Kumanovë, M.Z.(39) nga Kumanova ka lajmëruar se vajza e saj M.Z.(20) me 12 maj rreth orës 9 ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.
Po ndërmerren masa dhe aktivitete për gjetjen e personit.

May 14, 2018

Struga Ekspres