Zaev premton: Rroga në vitin 2020 do të jetë mbi 500 euro
Maqedoni, Slider

Zaev premton: Rroga në vitin 2020 do të jetë mbi 500 euro

Edhe një premtim nga Zaev.

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev në ka folur për rezultatet ekonomike të qeverisë së tij dhe ka premtuar se në vitin 2020 rroga mesatare do të tejkaloj shifrat e 500 euro.

“Kemi vendosur reforma dhe shtet ligjor. Ne jemi pjesë e NATO-s. Po ecim drejt BE-së, presim që Unioni të vlerësoj rezultatet e reformave dhe gjatë verës të marrim datë për fillimin e bisedimeve.

Kemi numër rekord të investimeve prej 624 milionë euro. Papunësia u ul në 19.4 për qind. Rrogën mesatare për një vit e kemi rritur për tetë për qind. Ju premtoj se në vitin 2020 rroga mesatare do të jetë mbi 500 euro”, ka thënë kryeministri Zoran Zaev.

April 14, 2019

Struga Ekspres