Xhevdet Dauti i shqetësuar për vjedhjet në Ladorisht, kërkon takim urgjent me policinë e Strugës
Qyteti, Slider

Xhevdet Dauti i shqetësuar për vjedhjet në Ladorisht, kërkon takim urgjent me policinë e Strugës


Vjedhjet e shumta kanë shqetësuar banorët e Ladorishtit,shkruan Struga Ekspres.

Xhevdet Dauti,kryetari i bashkësisë lokale në Ladorisht,kërkon takim urgjent me policinë e Strugës për të diskutuar këtë problematikë dhe që të merren masat urgjentisht nga organet kompetente, informon Struga Ekspres.

Ky është postimi i Bashkësisë Lokale në Ladorisht:

Lajmerim!

Nga vjedhjet e shumta ne f. Ladorisht, kryetari i bashkesise lokale Ladorisht ka kontaktuar Policine e Struges dhe ka kerkuar urgjentisht takim. Mbledhja do te mbahet diten e Merkure, me 13.02.2019 ne ora 19:00, tek zyra e vendit ne Ladorisht.

Ju lutem te merrni pjese te gjithe!
Me respekt Kryetari i B.Lokale Ladorisht Xhevdet Dauti

Struga Ekspres

February 11, 2019

Struga Ekspres