Xhemail Murtishi, këngëtari nga Ladorishti i Strugës vjen me këngën “Përvjetori i dashurisë” (VIDEO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Xhemail Murtishi, këngëtari nga Ladorishti i Strugës vjen me këngën “Përvjetori i dashurisë” (VIDEO)

Xhemail Murtishi,këngëtari i mirënjohur nga Ladorishti i Strugës kësaj radhe për publikun shqiptar vjen me një këngë të re, të realizuar ndryshe duke ja kushtuar përvjetorit të dashurisë.

Këngëtari Xhemail Murtishi nëpërmjet këngës përcjell emocionet,dashurinë dhe respektin e përjetshëm ndaj bashkëshortes/bashkëshortit.

Si rezultat i jetëgjatësisë në çift padyshim se vjen nga lumturia e përjetuar gjatë viteve bashkëshortore!

Kjo është kënga e re nga Xhemail Murtishi,e titulluar “Përvjetori i dashurisë” (VIDEO)

January 5, 2019

Struga Ekspres