Vëllezërit Asani nga Amerika dhurojnë donacion në Spitalin e Pergjithshëm të Strugës (FOTO)
Qyteti, Shëndetësi, Slider

Vëllezërit Asani nga Amerika dhurojnë donacion në Spitalin e Pergjithshëm të Strugës (FOTO)

Vëllezërit Asani nga Amerika dhurojnë donacion në Spitalin e Pergjithshëm të Strugës

SP Strugë pranoi një donacion prej rreth 1000 carshafësh, 2 paisje transportuese për carshafët si dhe 2 karroca për transportin e personave të palëvizshëm, që vinë nga vëllezërit Naim dhe Shpëtim Asani nga Amerika.

Përfaqësues nga Komuna e Strugës sëbashku me Kryetarin e Këshillit Komunal si dhe zv.Ministrin e Shëndetësisë morrën pjesë në dorëzimin e donacionit nga vëllezërit Asani, ku dhe realizuan një takim me drejtorin e Spitalit të Përgjithshëm të Strugës dhe diskutuan për punën dhe gjendjen aktuale të spitalit.

Ne sot po pranojmë një donacion mjekësor që do të vihet në shërbim për pacientët e shtruar në spitalin tonë, prandaj falenderoj vëllezërit Asani për këtë donacion theksoi drejtori i spitalit Rexhep Dauti.

Nën pranin e zv. Ministrit të Shëndetësisë dhe përfaqësuesve të komunës së Strugës dorëzimin e realizoi Dhurata Asani.
Komuna e Strugës

September 13, 2018

Struga Ekspres