Vëllai ia uron ditëlindjen vëllait të zhdukur: Nëse je gjallë, të uroj çdo të mirë të kësaj jete!
Opinion, Slider

Vëllai ia uron ditëlindjen vëllait të zhdukur: Nëse je gjallë, të uroj çdo të mirë të kësaj jete!

Sot ka ditëlindjen vllau im Arbeni, I urojm në mungesë çdo të mirë. Nëse është i gjallë Zoti i plotësoft çdo të mir të kësaj Jete… Skam pas për qëllim të shkruaj por Ditëlindja e tij më shtiju të shkruaj, se nga gjitha shkrimet e mia, kërkesat, lutjet e apelimet e mia deri te opinioni, shteti e mediumet ishin pa sukses për ket arsye kam zgjedh heshtjen kjo pse un hesht sdon me than se un kam Vdekur apo jam dorzu për kundrazi injorimi i 90% vetëm se më bën më të fort un Vet kam lindur dhe vet do futem në Var, i vetëm do dal para Zotit për të dhan llogari, nuk i frigohem as jetës as sprovave e as Njerzive as tradhtis e as kurthave as Shtetit e as pushtetit…

Nëse doni lek për të më dhan informacione të sakta mbi vendndodhjen e vllaut tim të gjallë apo të vdekur TREGONI..

Nëse Policia e Hetuesia dojn Lek për më zbardh rastin e vllaut tim TREGONI..

Nëse Mediat dojn lek për me ba buj kjo tragjedi Familjare TREGONI…

Nëse Familja, Shoqëria ata që kan hang dhe pij me neve dojn Lek për me dal në Protesta kur dalin prind e mij dhe një numër i vogël i familjarve dhe shoqëris TREGONI..

Sot mka ndodh mu Nesër juve… Dhe dijeni gjith se un nuk harroj asgjë në Jet as dit as dat as or as emër as mbiemër as ftyr, nëse Policia dhe Shteti nuk zbardh rastin e Arbenit ku ësht?

Kur ta Mar drejtsin në duar të mija do jet von për të gjith…

TREGONI TREGONI

Sinqërisht për gjith ata që nuk frigohen me fol të vërtetën, që sjan Tradhtar që kan Frig vetëm ZOTIN le tmë kontaktojnë le tmë tregojnë qka din…

Faik Asllani

April 13, 2019

Struga Ekspres