Velerda Seferi e artë në “Ohrid Open 2018”
Qyteti, Slider, Sport

Velerda Seferi e artë në “Ohrid Open 2018”

Ditën e shtunë (26.05.2015) në Ohër u zhvillua Turneu i parë Ndërkombëtar në karate “Ohrid Open 2018”. Në këtë turne morën pjesë mbi 300 sportistë nga Maqedoni, Shqipëria, Bullgaria dhe Serbia.
Pjesë e këtij aktiviteti ishte edhe Klubi i Karatesë “Drini” nga Struga.
Sportistët Struganë u paraqitën ne tre diciplina, si në kumite, kata dhe kata ekipore.
Struganët e K.K “Drini” arritën të stlisen me 6 medalje, nga te cilat, një medaje ari, tre medalje argjendi dhe dy medalje bronzi.
Me medalje ari u stolis talentja e klubit tonë Velerda Seferi, me medalje argjenti u stloisën Drini Hajredini dhe me dy medalje Pasho Mustafai, ndërsa me medalje të bronztë u stolisën Gresa Mustafa dhe Kastriot Malo.
Në këtë aktivitetet për sportistët u kjdesën dy trajnerët Rilind Hajredini dhe Sabri Sabriu.
Aktiviteti i radhës për Struganët e K.K “Drini”-t është “Energjia Kup 2018” që do të mbahet me 09.06.2018 në kryeqytetin Shqiptar në Tiranë.

May 30, 2018

Struga Ekspres