Van Damme luan rolin e një shqiptari (VIDEO)
Kulturë, Slider

Van Damme luan rolin e një shqiptari (VIDEO)

Ndërsa, pas shumë vitesh shqiptari Filip Shala, rol i cili luhet nga aktori i madh Jean-Claude Van Damme, hyn në bandën serbe vetëm që të jetë më afër vrasësve të të atit.

Filmi “Kill’em All” është shfaqur në kinematë botërore para disa muajve, dhe është pritur mirë nga publiku.

Ndërsa, në film kanë qenë pjesë edhe aktorë tjerë të njohur si Maria Counchita Alonso e Peter Stormare.

December 26, 2018

Struga Ekspres