Trishtim: Ndërron jetë kryefamiljari pak ditë pasi Halil Kastrati ja ndërtoi shtëpinë e re (VIDEO)
Kosovë, Slider

Trishtim: Ndërron jetë kryefamiljari pak ditë pasi Halil Kastrati ja ndërtoi shtëpinë e re (VIDEO)

Ka ndërruar jetë Esat Mustafa, lajmin për vd.ek.jen e tij e ka dhënë humanisiti i njohur, Halil Kastrati në një postim në profilin e tij.

Shkrimi I plotë

Zoti te meshirofte vella Esat Mustafa

Kur shkuam per te ja bere surprize lajmin se po behen me banese te re, Esatin e gjetem te semure por ai nuk e kishte hallin te semundja e tij, e vetmja kerkese e tij ishte te ju siguron nje strehim femijeve dhe gruas se tij

March 28, 2019

Struga Ekspres