Tomor Morina, ish ushtari i UÇK-së del nga paraburgimi dhe hyn në Kosovë (VIDEO)
Maqedoni, Slider

Tomor Morina, ish ushtari i UÇK-së del nga paraburgimi dhe hyn në Kosovë (VIDEO)

Vetë Morina s’ka dashur të flasë për gazetarët në pikën kufitare në Han të Elezit, ndërsa familjarë të tij kanë konfirmuar për KTV-në se gjendja shëndetësore e ish-ushtarit të UÇK-së është e mirë dhe se ndaj tij në Maqedoni ka pasur trajtim korrekt.

August 14, 2019

Struga Ekspres