Të shtunën në qendër të Strugës, nxënësit e shkollës “NIKO NESTOR” me shumë aktivitete për të siguruar para për bibliotekën e shkollës
Kulturë, Qyteti, Slider

Të shtunën në qendër të Strugës, nxënësit e shkollës “NIKO NESTOR” me shumë aktivitete për të siguruar para për bibliotekën e shkollës

E Shtuna është afër, për diturinë e fëmijës tuaj.
Nxënësit e shkollës të mesme “Niko Nestor”-Strugë, të shtunën në 10.11.2018 në sheshin “Nënë Tereza”, ora 12:00 ( në mesditë ) organizojnë aktivitete të ndryshme për të siguruar para për pasurimin e bibliotekës së shkollës.
Një pjesë e nxënësve do të merren me shitje të ushqimeve, ndërsa ndryshe nga çdo vit tjetër, me një ide krejtësisht të veçantë, nxënësit e shkollës “Niko Nestor”, me përpjekjet e tyre kane realizuar edhe një aktivitet muzikor.
Duke u bërë pjesë e këtij aktiviteti , ju do kontriboni në edukimin dhe të ardhmen e fëmijës tuaj!
Jeni te mirëpritur !
Shkolla NIKO NESTOR-STRUGË
(Struga Ekspres)

November 5, 2018

Struga Ekspres