Sulmuesi i Selës: Prita dënim më të ulët
Maqedoni, Slider

Sulmuesi i Selës: Prita dënim më të ulët

Stojan Pavlevski ka folur shkurt për gazetarët pas shpalljes së dënimit për dhunën ndaj Ziadin Selës.

“Të shpëtosh njeri dhe të të akuzojnë e dënojnë. Vërtetë prita dënim më të ulët, jo kaq”, tha Stojan Pavlevski, i cili u dënua me tre vjet burg.

June 13, 2018
Struga Ekspres