Suat Saqipi: Tradita e UDB-së vazhdon për rekrutimin dhe avancimin e gazetarëve shqipëtarë
Opinion, Slider

Suat Saqipi: Tradita e UDB-së vazhdon për rekrutimin dhe avancimin e gazetarëve shqipëtarë

GAZETARIA DHE TRADHËTIA !

“Tradita e UDB-së vazhdon,për rekrutimin dhe avancimin e gazetarëve shqipëtarë !
Kryetari i shoqatës së gazetarëve në Maqedoni Naser Selmani sikurse dhe gazetari kontravers sërb Dragan Pavloviç-Latas nga përgjimi i fundit i Çekës del se ishin të përkdhelurit e regjimit MVR-VMRO !
Vërtet kjo më pëlqen !
Të identifilohen të gjithë gazetarët që ishin dhe janë online me policinë e shtetit !
Eh,unë i gjori kur më arrestoi policia e Gordanës dhe Mijallkovit në Dollneni më 2013 prisja reagimin e shoqatës gazetarëve !
Mos befasoheni kur të del i “ndershëm” edhe ndonjë gazetarë “patriot” !”

Suat Saqipi

July 22, 2019

Struga Ekspres