Struganja Elida Murtezai, e para shqiptare që vlerësohet më çmimin më të madh në Suedi (FOTO)
Qyteti, Slider, Sport

Struganja Elida Murtezai, e para shqiptare që vlerësohet më çmimin më të madh në Suedi (FOTO)

Elida Murtezai vajza strugane qe jeton ne Nybro te Suedis fiton cmimin Idrottsskölden 2019,faktikisht ky eshte cmimi me i rendesishem i Sportit qe dhurohet ne Suedi, shkruan Struga Ekspres

Ky cmim dhurohet qe nga viti 1906 dhe me kete cmim jane shperblyer personalitetet me te rendesishem te Suedis dhe Struga ka fatin qe në mesin e këtyre personaliteteve hyn dhe e vetmja shqiptare Elida Murtezai!
(Struga Ekspres)

June 7, 2019

Struga Ekspres