Strugan të dashur, vetëm në “UNIK EVENTS”-Strugë, dekoroni dasmat tuaja, ofrojmë edhe karrige, tavolina druri dhe tenda (FOTO)
Qyteti, Slider

Strugan të dashur, vetëm në “UNIK EVENTS”-Strugë, dekoroni dasmat tuaja, ofrojmë edhe karrige, tavolina druri dhe tenda (FOTO)

“Unik Events”-Strugë e cila gjendet përballë ndërtesës së ish zjarrëfikses, ju ofron dekorime të mrekullueshme për dasmat dhe eventet tuaja familjare.

Gjithashtu ju shërben me tavolina druri, tavolina të rrumbullakêta, karrige, tenda me qera për rastet tuaja familjare, dasma ditëlindje, fejesa,mbrëmje festive, si dhe raste te tjera familjare.

“UNIK EVENTS” ju shërben me materiale mjaft cilesore dhe me çmime të volitshme

Transporti ështê falas!

Për më shumë informacion, kontaktoni në numrin e telefonit:

071 612 557

   

June 26, 2019

Struga Ekspres