Struga festoi Vitin e ri Hixhri 1440
Qyteti, Slider

Struga festoi Vitin e ri Hixhri 1440

Sonte më datë 11.09.2018 Myftinia e BFI-së Strugë, mbajti manifestimin me rastin e Vitit të ri Hixhri 1440. “Na qoftë për hajër ky vit, Zoti na dhashtë shumë suksese dhe qoftë një vit i mbar”thuhet në njoftimin e Myftinisë së Strugës.

September 11, 2018

Struga Ekspres