Sot nxënësit e shkollës “Ibrahim Temo” vizituan myftiun e Strugës Salim Sulejmani (FOTO)
Qyteti, Slider

Sot nxënësit e shkollës “Ibrahim Temo” vizituan myftiun e Strugës Salim Sulejmani (FOTO)

Sot më 06.12.2018 Myftinia e Strugës u vizitua nga një grup nxënësish të gjimnazit “Dr. Ibraim Temo”- Strugë, ku u pritën nga Myftiu Mr.Salim ef. SULEJMANI dhe operativa e Myftinisë. Ky aktivitet ishte në lëndën e Filozofisë i organizuar nga profesoresha znj. Florentina Hani. Nga ky takim mbetën të kënaqur nxënësit ku shprehën dëshirë për një aktivitet tjetër të përbashkët,thonë nga myftinia e Strugës.

December 6, 2018

Struga Ekspres