Sonte në Frëngovë u falë Teravia nga myftinia e Strugës me Salim Sulejmanin (FOTO)
Qyteti, Slider

Sonte në Frëngovë u falë Teravia nga myftinia e Strugës me Salim Sulejmanin (FOTO)

Patëm nderin dhe kënaqësinë që sonte në kuadër të vizitave që Myftinia e BFI-së Strugë i bën të jemi në Xhaminë e fshatit Frëngovë. Myftiu i Myftinisë së Strugës Mr. Salim ef.Sulejmani i shoqëruar nga imami i xhamisë Lulishte h. Inajet ef Ismaili dhe antari i Myftinisë Rini Demishai. Allahu xh.sh e shpërbleftë Imamin aktual të kësaj xhamie Arben ef Jusufi. Falenderojme dhe këshillin e palodhshëm te kësaj xhamie, dhe xhematin për mikpritjen e ngrohtë vëllazërore.
(Myftinia e Strugës)

May 31, 2018

Struga Ekspres