Soni apo Sanije? Këngëtarja zbulon emrin e vërtetë
Showbiz, Slider

Soni apo Sanije? Këngëtarja zbulon emrin e vërtetë

Këngëtarja e njohur Soni Malaj ka qenë e ftuar në emisionin Pop Culture, ku ka treguar detaje të pa dëgjuara më parë për jetën e saj.
Soni ka sqaruar ndër të tjera dhe një fakt mjaft të përfolur në lidhje me emrin e saj. Soni ka sqaruar se emri i saj në të vërtetë është Sonja dhe në kohën kur ajo ishte pjesë e grupit ‘Spirit Voice’ vajzat i thërisnin me humor Sanije.

“Emri im është Sonja, dhe në grupin muzikor në fillimet e mia, “Spirit Voice”, mes vajzave më thërrisnin Sanije, një vajzë tjetër e thërrisnim Dudie, pra këto ishin pseudonime, ndërsa portalet asokohe e përdorën si fakt”- sqaroi Soni më në fund gjithë dilemat rreth emrit të saj të vërtetë. /Gazeta Express/

January 20, 2018

Struga Ekspres