Soda e bukës lehtëson fryrjen e barkut tuaj
Shëndetësi, Slider

Soda e bukës lehtëson fryrjen e barkut tuaj


Fryrja e barkut është ndjenjë mjaft e parehatshme me të cilën përballemi shpesh, në veçanti në mëngjes.

Pasi të konfirmoni se fryrja e barkut nuk është inflamatore, përpiquni të lehtësoni situatën e pakëndshme me një lugë çaji sode buke të tretur në një gotë ujë.

Duke kthyer PH-në në nivele neutrale, gazrat e trupit mund të qetësohen dhe proceset ndihmëse të tretjes, acidet dhe enzimat mund të kthehen në gjendjen e tyre natyrore dhe ushqimet mund të ndahen normalisht pa probleme dhe ndërprerje.

Kjo ndihmon në lehtësimin e çështjet që shkaktojnë fryerjen tuaj.

March 12, 2019

Struga Ekspres