SHUMË ZHURMË PËR OHRIN !
Opinion, Slider

SHUMË ZHURMË PËR OHRIN !

SHUMË ZHURMË PËR OHRIN !

“Pa dashurë të vihem në mbrojtje të individëve shqipëtarë që na paskan ndërtuarë një lokalē pa leje më duhet të reagojē dhe të them opinionin timë rrethë OHRIT !
Me muajë bëhet zhurmë mediale dhe politike rreth Ohrit !
Njëherë u munduan ta ndërprejnë rindërtimin e Xhamisë në Çarshi të Ohrit më pastaja iu pengoi FLAMURI KOMBËTAR i cili u valëvit nga një grup turistësh Arbëresh dhe tani iu pengoj një lokalë me pronarë shqipëtarë me demek është pa leje dhe kundër standardeve të UNESKOS !
Mbajë bindjen se bashkëvendasëve tanë maqedonas iu pengojnë SHQIPËTARËT në OHËR dhe jo ndêrtimet pa leje !
Në Ohër ka me dhjetra e qindra objekte pa leje dhe sikirë ky të jetë kushti që ta shpëtojmë Ohrin për të ngelurë nën ambrellën e UNESKOS atëherë ne shqiptarët kte lokalë me thonjë do e prishim por filloni njëherë nga vehtja !
SUAT SAQIPI

July 17, 2019

Struga Ekspres