Shumë politikanë dhe analistë në Shqipëri, hanë tagji prej BDI-së (FOTO)
Opinion, Slider

Shumë politikanë dhe analistë në Shqipëri, hanë tagji prej BDI-së (FOTO)

Fejzi Hajdari

Shumë politikanë dhe analistë në Shqipëri, hanë tagji prej BDI-së për ta lavdëruar këtë parti, për çdo të arritur të shqiptarëve, madje edhe kur shqiptarët ja shohin sherrin. Ndonjëherë bëjnë gabime në hapa, si ky injoranti Alfred Peza, i cili ka lavdëruar BDI-në për zgjedhjen e një shqiptari, që ata (BDI-ja) e kundërshtojnë me mish e me shpirt. Kjo tregon se sa pak njohuri kanë për zhvillimet te shqiptarët e Maqedonisë, me të vetmin qëllim që t’I ndihmojnë Ali Ahmetit me çdo kusht.

May 23, 2019

Struga Ekspres