Shpendi Zhuta dhe Fesi Hoda ndihmojnë K.F Veleshtën
Slider, Sport

Shpendi Zhuta dhe Fesi Hoda ndihmojnë K.F Veleshtën

KF Veleshta falenderon publikisht dy biznismenët veleshtar Shpendi Zhuta dhe Fesi Hoda që veprojnë në Wien te Austrise të cilët i dhuruan klubit 22 pale veshje sportive te markës së njohur daneze Hummel ,,?☺
Klubi ka nevoje per mjete materiale dhe njerëz te tille gjithmon jane te mireseardhur te ndihmojne ne permisimin e kushteve te klubit tone.
Andaj ftojme te gjithe ata qe kane deshire te ndihmojne te mos hezitojne sepse cdo ndihme e juaja ndihmoj klubin tone .

K.F Veleshta

October 11, 2018

Struga Ekspres