SHOK BOMBA
Opinion, Slider

SHOK BOMBA


SHOK BOMBA !
“Nëse përgjimet,që publikonte dikurë lideri i LSDM, Zoran Zaev quheshin bomba,kjo e sodit në të cilin kurth paska ra tanimë kryeministri Zaev për mua dhe opinionin ishte shok bombë !

Akoma nuk arrijë ta kuptojë,nëse kryeministri Zaev i ka ndërtuarë qëndrimet politike mbi bazë të informacioneve nga “Stoltenbergu”?!

Athua vallë,shërbimet e sigurisë në vend injoruan presionin dhe prezencën e agjenturave ruse në vend gjatë kohës së fushatës pro referendumit për aderim në NATO ?!
Gjithë kjo “tallje” përbën kërcnim serioz për imazhin e vendit në arenën ndërkombëtare !
Gjithsesi,urojmë që vendi sa më parë të merrë datë për aderim të plotë në BE dhe NATO!

Le të shpresojmë,që nuk ka ra në kte kurth edhe kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj me që numrin e tijë e paska marrun “Stoltenbergu” nga kryeministri Zoran Zaev !”
Suat Saqipi

July 9, 2019

Struga Ekspres