Shkolla e Zagraçanit “Baftiar Banushi” sot festoi Ditën e Mësuesit (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Shkolla e Zagraçanit “Baftiar Banushi” sot festoi Ditën e Mësuesit (FOTO)


Nxënësit e shkollës fillore “Baftiar Banushi” në Zagraçan sot shënuan 7 Marsin, Ditën e Mësuesit.
Me poezi, këngë dhe valle, nxënësit e kësaj shkolle e bën edhe më madhështore Festën e Mësuesit, profesionit më fisnik.
Ky program festiv u organizua nga vet stafi i mësimëdhêsve dhe nxënësve të kësaj shkolle ku u mirëprit ngrohtë nga banorët e këtij lokaliteti duke përcjellur emocion dhe dashuri për Mësuesit.
Skena u dekorua nga “Luki Flowers Decor”!

(Struga Ekspres)

March 7, 2019

Struga Ekspres