Shkolla e Frëngovës festoi mrekullisht Ditën e Mësuesit (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Shkolla e Frëngovës festoi mrekullisht Ditën e Mësuesit (FOTO)


Sot me një program të pasur festiv,në shkollën fillore “Jeta e Re” në Frëngovë u shënua 7 Marsi,dita e Mësuesit.

Nxënësit e kësaj shkolle nën pregatitjen e stafit pedagogjik para publikut shfaqën talentin duke interpretuar, poezi, këngë dhe valle për hir të kësaj feste, Ditës së Mësuesit.

Nxënësit e talentuar të Frëngovës gjithmonë kanë ditur të festojnë mrekullisht, festë pas feste kombëtare!

March 7, 2019

Struga Ekspres