Shefi Cenka: Çbllokohet llogaria bankare e shkollës fillore “Ashim Agushi”
Qyteti, Slider

Shefi Cenka: Çbllokohet llogaria bankare e shkollës fillore “Ashim Agushi”

Çbllokohet llogaria bankare e shkollës fillore “Ashim Agushi”

Tashmë me siguri të plotë mund të themi se një barrë shumë e madhe është hequr nga krahët tonë.
Shkolla fillore “Ashim Agushi” përsëri ka qasje në xhiro llogarinë e saj, e cila u çbllokua si rezultat i intervenimit të Kryetarit të Komunës së Strugës që nga muaji dhjetor i vitit të kaluar edhe atë duke paguar një shumë të madhe borxhesh të mbetura që nga viti 2014.
Komuna ka marrë përsipër shlyerjen e borxheve përfshirë këtu rrymë elektrike, naftë, kontrollet sistematike, etj.
Për këtë arritje i jemi falenderues Komunës së Strugës e posaçerisht Kryetarit të Komunës së Strugës z. Ramis Merko për invervenimin dhe kontributin e tij.
Drejtori i shkollës
Shefi Cenka

January 31, 2019

Struga Ekspres