Rregullohet infrastruktura e stadiumit të Veleshtës nga mërgimtarët veleshtar që jetojnë në Austri (FOTO)
Qyteti, Slider, Sport

Rregullohet infrastruktura e stadiumit të Veleshtës nga mërgimtarët veleshtar që jetojnë në Austri (FOTO)

Te nderuar vëllezer dhe motra veleshtare

Si gjithmonë veleshtarët të interesuar për zhvillimin dhe mirëmbajtjen e fshatit tonë, kesaj radhe kanë vendosur të përmirësojnë infrastrukturën e stadiumit të Veleshtës , atij stadiumi që ka krijuar futbollist të talentuar të Veleshtës.

Ne si mërgimtar dhe atdhedashës ju jemi gjendur pranë dhe ju kemi ndihmuar materialisht .

Punë të mbarë
Kryesia e Sh.K.S Veleshta – Austri

Transmeton Struga Ekspres

June 13, 2018
Struga Ekspres