Reagon Asim Musa: PËRULEM PARA ATYRE  QË…..
Opinion, Slider

Reagon Asim Musa: PËRULEM PARA ATYRE QË…..


Asim Musa-zv.ministër i Shëndetësisê

Perrulem para atyre qe:
VEREJTJE:
Ky shkrim nuk u dedikohet:
-Analfabeteve
-Lopareve
-Çobaneve
( ndjese per ata qe e kan profesion)
-As atyre me temeta mendore gjegjesisht Debileve !( me fal o zot)!

Perrulem , u jap te drejten te me kritikojne , mundet te me keshilloni, qortoni por edhe te me ofendoni te gjith ju qe:

Shkuat me Opinga ne shkolle edhe ne fillim te viteve 80 -ta .
Ma terhiqni verejtjen per punen qe bej te gjith Ju qe :qe nga klasa e pare fillore e gjer ne mature nuk e keni shijuar kenaqesine e mbathjes se teshave te reja , por , perditshmeria e veshjes suaj kan qen teshat e dhuruara,
Me thoni Asim gabim je duke punuar ju qe : si ne shkollen fillore edhe ne gjimnaz nuk patet mundesi te bleni qofte 1 her ne vit nji gjevrek dhe nji Jogurt ,
Me qortoni ju qe: Kryet studimet pa njerin prind dhe me prindin tjeter te semure.
Me Ofendoni bile edhe me mallkoni ju qe flijuat vite studimesh duke u kujdesur per prindin tuaj te semure !
u jap te drejte te me shani ju qe shitet mall( toke) vetem e vetem per tu shkolluar.
mos me leni pa kritikuar as ju qe nevoja per te mbajtur familjen e sapo krijuar keni punuar (me fakultet- doktor) per 50 marka ne muaj (3-4 vite)
Mund te me qortoj edhe ai qe : Ne punen time mbi 20 vjecare si mjek (kam vizituar me mijra pacientë )gjen qofte edhe dy tre vet( pacient qe nuk i kam sherbyer ate dit qe kan ardhur per vizit , por i kam kethyer per ndonji dit tjeter .
Do ul koken e do skuqem edhe para atij qe me thot : Doktor mua me kerkove kaq para per te me operuar ,apo per te me sherbyer!
Me thoni edhe tradhetar nese dikush arrin te gjej qofte edhe ndonjefare afersie, miqesie , apo ndonji lidhje tjeter te familjes time me te gjer sot e mote e den baba den , me ndonje te pales tjeter! ( pushtetit si thote populli).

Të gjith ju te tjereve qe merrni guximin te me shani e ofendoni personalisht dhe jo per qendrimet e mia politike
ju them eshte facebook ai qe na bën me dije që ju egzistoni!

March 12, 2019

Struga Ekspres