Politikani e sulmon gazetarin dhe e rrëzon për toke vetëm pse e pyeti për korrupsionin (VIDEO)
Bota, Slider

Politikani e sulmon gazetarin dhe e rrëzon për toke vetëm pse e pyeti për korrupsionin (VIDEO)

Gazetari po pyeste një zyrtar rus në lidhje me akuzat për korrupsion. Sergei Zaitsev i kapi mikrofonin gazetarit Ivan Litomin duke e hedhur atë në tokë.

Zyrtari 52-vjeçar humbi kontrollin pas pyetjeve që po i bënte gazetari.

Zaitsev e kapi për krahu gazetarin, ndërsa më pas nisi që ta dhunonte atë. Pamjet janë të pazakonta

00:00
00:42

 

May 28, 2019

Struga Ekspres