Pizzart kthehet në Strugë
Qyteti, Slider

Pizzart kthehet në Strugë

Pizzart kthehet në Strugë.
Me një picier që vjen të ofrojë mjeshtrinë e tij në Strugë, pas një eksperience të gjatë.
Festa e picës filloi në datën 2 shkurt në Art Grup me qëndër në Art Caffé.
Përveçse një menuje të pasur me shijen e mrekullueshme të picave, vijnë dhe specialitete të furrës së drurit, pica të dedikuara veçanërisht fëmijëve, sepse ata janë mbretërit e shijimit.
Ekipi i kuzhunierëve ka përgatitur një menu me receta tradicionale dhe ndërkombëtare që pret t’ua shërbejë.
Në Art Caffé vazhdon historia e respektit,
Ju presim, qëllimi ynë është kënaqësia juaj!

February 11, 2019

Struga Ekspres