Përsëri me apel Proaqua e Strugës: Mos e keqpërdorni ujin
Qyteti, Slider

Përsëri me apel Proaqua e Strugës: Mos e keqpërdorni ujin

Të nderuar qytetarë të Komunës së Strugës

NPN Proaqua Strugë prej fillimit të këtij sezoni veror ju ka qëndruar pranë maksimalisht nga aspekti teknik duke filluar prej pajisjes me pompa të reja e deri te sanimi i të gjithë defekteve në afat sa më të shkurtër për të siguruar ujë të pijshëm deri te çdo amvisëri dhe lokal afarist.
Meqë temperaturat e larta po vazhdojnë edhe në periudhën në vijim, apelojmë deri tek të gjithë qytetarët që të mos keqpërdorin ujin për pije por ta shfrytëzojnë atë në mënyrë sa më racionale që ai të arrijë edhe në vendbanimet më të largëta të komunës sonë. Të rikujtohemi se keqpërdorimi i ujit të pijshëm është i dënueshëm me ligj dhe ekipet tona janë vazhdimisht në teren për zbulimin e çdo rasti të tillë.

Me respekt, NPN Proaqua Strugë

August 6, 2018

Struga Ekspres