Uncategorized

Paditet strugani, keqpërdori detyrën zyrtare


Lajmerim

Për shkak të dyshimit të bazuar per kryerjen e veprës penale “Keqpërdorim i detyrës zyrtare dhe autorizimeve” , Stacioni I Policisë në Strugë ngriti padi penale kundër 47 vjeçarit nga Struga . I denoncuari i punesuar në Ndermarjet e Pyjeve “Jabllanica” në afersi të fshatit Llakavicë, ka vendosur vulë në 136,5 m3 , prerje e drurit në mënyre të paligjëshme në pronesi të R.M.V me çka ka mundesuar edhe transportimin e drujve si legale.

Sektori për Punë të Mbrendëshme Ohër

Zyra për marëdhënie me publikun

July 18, 2019

Struga Ekspres