Olsa Orani , fituese e çmimit të parë të festivalit për fëmijë “Peshku i Artë” në në Strugë (FOTO)
Kulturë, Slider

Olsa Orani , fituese e çmimit të parë të festivalit për fëmijë “Peshku i Artë” në në Strugë (FOTO)

Olsa Orani është fituese e çmimit të parë në festivalin për fëmijë Peshku i Artë që u mbajtë në Strugë.
Kënga e titulluar -Ëndërr me tekst të Gafur Demirit, dhe muzikë e orkestrim të
Ibo Roci & Bixbite Records e kënduar nga talentja Olsa Orani mori çmimin e parë. Struga Ekspres, fitueses i uron suksese të mëtutjeshme .(Struga Ekspres)

June 1, 2018

Struga Ekspres