Njoftim për mërgimtarët shqiptar në Zvicër (FOTO)
Qyteti, Slider

Njoftim për mërgimtarët shqiptar në Zvicër (FOTO)

Agjencioni turistik Happy Travel GmbH me seli të Rumlang-Cyrih të Zvicrës dhe e drejtuar nga strugani Shpendim Aliu organizon udhëtime për të kryerë Umrenë, si dhe vizita të vendeve të bekuara islame.

Vizitoni agjensionin “Happy Travel GmbH” dhe rezervo duke telefonuar dhe vizituar zyrat e kêsaj agjensie.

Adresa:

Schmetterling Reisebüro Happy Travel GmbH
Leberbäumlistrasse.14
8153 Rümlang
Tel.+41 79 320 11 95
www.happy-travel.ch

Kliko mëposhtë dhe mëso gjithçka për ofertat fantastike që ofron agjensioni “Happy Travel GmbH”-Rumlang, Zurich.

https://happy-travel.ch/

Na vizitoni dhe në faqen tonë në Facebook:

https://www.facebook.com/Schmetterling-Reiseb%C3%BCro-Happy-Travel-GmbH-250119002542260/

July 12, 2019

Struga Ekspres