Një i vdekur në Strugë
Qyteti, Slider

Një i vdekur në Strugë

Njê trup i pajetë gjendet në rrugë Ohër-Strugë,mëson Struga Ekspres nga burimet e saj policore.
Nuk dihet identiteti i trupit të gjetur të pajetë dhe se po hetohet për rastin në fjalë.
(Struga Ekspres)

July 10, 2018

Struga Ekspres