Një grua bie pa ndjenja në shëtitoren e Strugës (korzo) (FOTO)
Qyteti, Shqipëri

Një grua bie pa ndjenja në shëtitoren e Strugës (korzo) (FOTO)

Një grua e moshuar para pak çastesh ka humbur ndjenjat para pak çastesh duke lëvizur në shëtitoren kryesore(Korzo), mëson Struga Ekspres.
Sipas dëshmitarëve autoambulanca ka reaguar në kohën më të shpejtë të mundshme për ti ofruar ndihmën e parë gruasë pa ndjenja.
Sipas mjekëve të sëmurët kronikë duhet të kenë shumë kujdes nga ditët e nxehta dhe se duhet të lëvizin paradite dhe pasdite dhe kurrsesi në mesditë ku temperaturat janë shumë të larta!
(Struga Ekspres)

April 10, 2018

Struga Ekspres