Nga komuna e Strugës dhe nga Proaqua, do të kenë takim me ambasadën sllovene, ja qëllimi i takimit (FOTO)
Qyteti, Slider

Nga komuna e Strugës dhe nga Proaqua, do të kenë takim me ambasadën sllovene, ja qëllimi i takimit (FOTO)

Takim në Ambasadën e Republikës Sllovene

Përfaqësues nga komuna e Strugës dhe nga NPN Proaqua Strugë do të zhvillojnë një takim pune me Ambasadorin e Republikës Slovene H.E. Prof. Dr. Milan Jazbec për përdorimin dhe thithjen e fondeve evropiane, shfrytëzimin e përvojave sllovene për thithje të fondeve evropiane si dhe shqyrtimi e mundësive për investim nga ana e kompanive sllovene në Strugë.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

July 10, 2018

Struga Ekspres