“Nëse Zaev vendos fshesën, Alia me çekan do vendos drejtësinë”
Opinion, Slider

“Nëse Zaev vendos fshesën, Alia me çekan do vendos drejtësinë”

Nëse Kryeministri i Republikes së Maqedonisë Veriore ka zgjedhur “fshesen”,Atëherë Ali Ameti,Komandantë,Lider dhe mbi gjitha birë i popullit shqipëtarë pa kufi,i takonë Çekani i Drejtësise të vendosë!

Kryetar veting për të gjithë duke filluar nga unë dhe familja ime!
Pa pardon,ate suksesshëm mundë ta realizon një grup të rinjësh nga Forumi Rinor dhe askush tjeter, mendimi im!

Luan Veliu,Gostivar!

May 24, 2019

Struga Ekspres