Nëse ai nuk i heq sytë nga femrat, ju tradhton
Slider, Uncategorized

Nëse ai nuk i heq sytë nga femrat, ju tradhton

Çdo marrëdhënie është e ndryshme, por nëse ajo ka pabesi, gënjeshtra dhe tradhti e shkatërron atë dhe besimin e partnerit.
Por si ta kuptoni nëse partneri ju tradhëton?

1. Kur ai është shumë i lidhur me telefonin dhe gjatë gjithë kohës rri me të, por nëse ju fsheh ekranin kur ju afroheni, atëherë ka diçka.

2. Kur ai shfaq paqëndrueshmëri dhe iu shmanget nga çdo pyetje që mund t’i bëni në lidhje me dyshimet tuaja.

3. Nëse ai nuk i heq sytë nga femrat që kalon në rrugë kur dilni, kjo nënkupton që ai është i prirur për të tradhëtuar.

4. Ai bëhet misterioz dhe heziton të përgjigjet se çfarë ka bërë gjithë ditën.

5. Kur ai në një moment tregohet më tepër romantik seç duhet dhe ndryshe nga herët e tjera, kjo lë vend për dyshime. Shpesh ata ndihen në faj edhe prandaj sillen ashtu./In Tv/

July 12, 2018

Struga Ekspres