Nëna Alma nga Rrajca e Prrenjasit vuan për bukën e gojës, kërkon ndihmë për fëmijët e saj jetim (FOTO)
Shqipëri, Slider

Nëna Alma nga Rrajca e Prrenjasit vuan për bukën e gojës, kërkon ndihmë për fëmijët e saj jetim (FOTO)


Dhimbje dhe lot në sy shihet në familjen Hana nga Rrajca.
Varfëria e madhe dhe mos përkrahja nga shteti i Shqipërisë, nënën Alma me dy fëmijët e saj jetim Leo dhe Arla dhe vjehrrën Kumrie, i kanë detyruar të drejtojnë sytë nga qielli dhe ti luten Zotit për një jetë më të mirë.
Zonja Alma shprehet për Struga Ekspres se është shumë e vështirë të rrisësh dy jetim, burrin e saj sapo e ka humbur nga një aksident në punë.


Alma dhe vjehrra e saj Kumrie kërkon ndihmën e njerëzve human,të shqiptarëve me zemër të madhe, tu gjenden pranë dy jetimëve për tu rritur dhe ushqyer, sepse ata po ballfaqohen me varfërinë ekstreme.
Të gjithë ata që duan të ndihmojnë këtë familjen, po ua paraqesim xhirollogaritë:

Titullari i llogarisë: ALMA XHEVIT HANA

Adresa: RRAJCË FUSHË,RR.BREGU,B PRIV,PRRENJAS,ALBANIA

Nr.i Llogarisë: 0021369982

Banka: Raiffeisen Bank Sha

IBAN: AL44202310280000000021369982

KODI SWIFT: SGSBALTX

Familjen mund ta kontaktoni ne numrin e celularit: +355682948159


Struga Ekspres

October 27, 2018

Struga Ekspres