Ndërron jetë një person para postës
Maqedoni, Slider

Ndërron jetë një person para postës

Një burrë vdiq para gjysmë ore para stacionit hekurudhor në Shkup. Kalimtarët tentuan ta ndihmojnë dhe thirrën Ndihmën e shpejtë. Edhe pse ndihma arriti menjëherë, personi tashmë kishte vdekur.
Nga Ndihma e shpejtë për MIA-n thanë se sipas të gjitha gjasave bëhet fjalë për infarkt masiv. Për momentin policia po kryen ekspertizë në vendin e ngjarjes.

March 9, 2018

Struga Ekspres