Ndërroi jetë Qëndrim Aliu, djaloshi për të cilin u grumbulluan 200 mijë euro për shërim
Rajoni, Slider

Ndërroi jetë Qëndrim Aliu, djaloshi për të cilin u grumbulluan 200 mijë euro për shërim

Qëndrim Aliu, për të cilin u grumbulluan 200 mijë euro që të trajtohet për shërimin e sëmundjes së tij në Turqi, ka ndërruar jetë.

Para disa muajve i gjithë qyteti i Vushtrrisë dhe bamirës nga e gjithë Kosova dhe diaspora iu bashkuan aktivitetit pë grumbullimin e mjeteve financiare që të dërgohet në Turqi për shërim.

Qëndrimi nuk i përballoj sëmundjes së tij.

September 13, 2018

Struga Ekspres