Myftiu Salim Sulejmani, takoi imamët e Strugës ,ja qëllimi i takimit (FOTO)
Qyteti, Slider

Myftiu Salim Sulejmani, takoi imamët e Strugës ,ja qëllimi i takimit (FOTO)


Dje më datë 12.05.2018, ditën e shtunë Muftinia e BFI-së Strugë në krye me Myftiun Mr.Salim ef.Sulejmani mbajti mbledhjen me Imamët e Strugës ku në mënyrë të hollësishme u diskutua për të gjitha rezultatet dhe aktivitetet njashtu u njoftuan Imamët për aktivitetet gjatë Muajit Ramazan 2018.Me shpresë që vitin që kemi nis të jetë edhe më i begatshëm dhe më i suksesshëm. Ju urojmë agjërim të lehtë dhe të pranuar.
Myftinia e BFI-së-Strugë
(Struga Ekspres)

May 13, 2018

Struga Ekspres